За нас

“Оливиа Трейдинг” OOД е директен вносител и официален дистрибутор за българския пазар на висококачествени вградени вани за баня, свободностоящи вани, душ-кабини и радиатори за баня. Ние предлагаме пълната гама продукти на полските производители Besco и LUXRAD:

BESCO

Преди повече от 20 години създадохме първите си вани и душ кабини. Вярвахме, че ще можем да създаваме продукти, които не само ще бъдат харесвани от нашите клиенти, но и ще им служат през годините, осигуряващи комфорт на ползване. От самото начало ние взехме всички решения, базирани на тези три правила: най-високо качество, обмислен дизайн и атрактивна цена. Знанията и опитът, натрупани през годините, са нашата сила, способността да се разбират нуждите на нашите клиенти и най-новата технология на производство, съчетана с материали от най-високо европейско качество, ни позволяват да задоволим тези нужди с нашите изключителни продукти.

Какво ни отличава?

 • Най-високото полско качество – Besco е 100% полски производител
 • 20 години опит
 • Съвременна технология – Производственият процес се основава на най-новите технологии. Това гарантира на най-високо качество на продуктите. Използваната технология включва термоформоване, минерални калъпи и санитарни композити. В допълнение към това ние използваме Вesco безопасно и чисто покритие.
 • Оптимални параметри на продуктите – идеално профилирани форми – пригодени за осигуряване на максимален комфорт по време на къпане.
 • Най-високо качество на завършеност – даване на усещането за безопасност и сигурност;
 • Обмислени аксесоари – повишаване на комфорта на използване и привлекателен цена.
 • Гаранция – 10 години гаранция за вани и душ-кабини.
 • Престижни награди – Besco маркови вани вече спечели 5 награди на престижния конкурс “баня-избор на годината”, включително най-важната награда през 2015, предоставена от нашите потребители, които са решили, че обвивка на вана Виктория е продукт на годината 2015 за бани. Тези награди потвърждават от една страна, най-високо качество на продуктите, предлагани от нашата компания, а от друга страна признание, което поставя марката сред най-добрите експерти в тази индустрията.

LUXRAD

Luxrad Полша е водещ производител на радиатори, предназначени за общо ползване повече от 20 години. Всичко започна през 1996, когато производственото съоръжение е създадено в Komorow близо до Варшава. Оттогава броят на доволните клиенти нараства постоянно, както на домашния пазар, така и в чужбина. Опирайки се на натрупания опит на европейските пазари, ние полагаме всички усилия, за да гарантираме, че LUXRAD продукти служат не само на основната си отоплителна функция, но и се превръщат във важен елемент от интериорния дизайн. Всяка година, ние работим за разширяване на нашата продуктова гама чрез добавяне на нови модели в съответствие с преобладаващите архитектурни и дизайнерски тенденции.

Освен това:

 • 100% от продукцията се извършва в Полша
 • Нашите радиатори се продават в цяла Европа
 • Използваме най-висококачествените материали и компоненти
 • Ние произвеждаме с помощта на 250 квалифицирани работници
 • Ние предлагаме 6-годишна гаранция с възможност за удължаване до 8 години
Luxrad радиатори подпомагат създаването на различни архитектурни решения в съвременните жилища. Иновативен дизайн, съчетан с визуално въздействие, създават специален вид симбиоза, за да задоволят всеки вкус и приложение. А радиатора може да бъде наистина едновременно красив и функционален елемент!