Оборудване за баня

Изборът на оборудване за баня може да бъде труден и объркващ. Ето защо ние от „Оливиа Трейдинг“ сме селектирали за Вас най-модерните и удобни решения, които ще Ви донесат ежедневен комфорт и ще направят от банята Ви уникално дизайнерско помещение.

Вани

Предлагаме Ви разнообразие от душови вани за всякакъв тип баня. Ваните са изработени от санитарен акрил, като се предлагат и с покритието Besco BeSafe. Подходящи са за изравняване на неравни стени, като екрана за душ е със закалена безопасност 5 мм стъкло и лъскав хром профил.

Асиметричните вани, които ще намерите при нас, са предназначени за оптимизиране на наличното пространство и носят акцент на ексцентричност. Разполагаме с разнообразни размери и модели. Този тип оборудване за баня е особено подходящо за семейства с малки деца или хора със специфични изисквания. Моделите могат да бъдат снабдени със специално оформени табли или седалки, както и дръжки за лесно влизане и излизане. Специалното покритие на Besco Ви гарантира сигурност. Предлагаме и различни модели правоъгълни вани, за да си припомните и класиката. Ако търсите уникалност и съвършенство, изберете от нашите свободно стоящи вани.

Душ кабини

Открийте голямото разнообразие от асиметрични душ кабини с различни размери и възможност за прозрачно, графитно или скреж стъкло. Нашите модели гарантират безпроблемно и тихо движение на вратата. При нас ще намерите и разнообразие от душ-кабини Walk in, квадратни или правоъгълни душ-кабини със закалено стъкло, лъскав хром профил и магнитни врати с безшумно плъзгане.

Оборудване за баня

Предлагаме Ви висококачествени корита за душ-кабини – квадратни, правоъгълни или полукръгли. Не се колебайте да направите банята си уникална със свободно стоящите батерии и мивките на „Оливиа Трейдинг“. Потърсете най-доброто решение за Вас – прегради за душови вани, душ кабини, врати за душ кабини и остъкляване. Нашите специалисти са на разположение, когато се нуждаете от консултация, съвет или повече информация.